По слідам Керри Бредшоу: згадуємо заклади Нью-Йорку, де знімали «Секс у великому місті»

секс

Старт зйомок And just like that 3.0

Дами, біжимо за шампанским! HBO  запустив зйомки And just like that 3.0. Команда проєкту, зокрема шоуранер Майкл Патрік Кінґ й акторка Сара Джессіка Паркер, у приємному очікуванні. Що й казати, фани серіалу також завмерли в передчутті традиційного бекстейджу на вулицях Нью-Йорка. 

6 червня 1998 року вийшла перша серія про життя чотирьох подруг у Нью-Йорку. Попри свій вік, проєкт залишається улюбленим мільйонами глядачів у всьому світі. Тому Chance for Traveller представляють гід «Слідом Кері Бредшоу» — заклади Нью-Йорка, в яких любили проводити час та обговорювати чоловіків героїні культового серіалу.

Magnolia Bakery

Епізод: сезон 3, серія 5, «No Ifs, Ands, or Butts». Керрі розповідає Міранді про її почуття до Ейдана під час того, як вони сидять на вулиці перед кондитерською та їдять кекси.

No Ifs, Ands, or Butts

No Ifs, Ands, or Butts

Реальність: На сьогоднішній день Magnolia Bakery – це мережа кондитерських-пекарень, заснована в Нью-Йорку. Перший заклад було відкрито 1996 року на вулиці Бліккер 401, на розі західної 11-ї вулиці в районі Вест-Віллідж Манхеттена. Пекарня відома своїми десертами, особливо кексами.

Magnolia Bakery

Magnolia Bakery

Де: 401 Bleecker Street

Balthazar

Епізод: сезон 1, серія 5, The Power Of Female Sex. Керрі та Саманта мріють про те, щоб потрапити до модного ресторану «Бальзак». Щоразу, коли вони приходять туди повечеряти, хостес каже, що не може знайти їм вільних місць. У результаті подруги все ж таки отримують заповітний столик — після того, як Керрі врятувала хостес в одній незручній ситуації.

«The Power Of Female Sex»

«The Power Of Female Sex»

Реальність: Ресторан називається Balthazar, і він є одним із провідних закладів французької кухні в Нью-Йорку. Місце насправді дуже популярне, і столик необхідно бронювати заздалегідь. Є кілька видів меню – залежно від того, з яким візитом та в який час доби ви навідалися до цього ресторану. Наприклад, є карта випічки, меню бранчів та вечерь.

Balthazar

Balthazar

80 Spring St

Blue Water Grill

Епізод: сезон 3, серія 1, «Where There’s Smoke…» Шарлотта прийшла сюди на побачення, здавалося б, з прекрасним чоловіком, який відповідає всім її очікуванням. Але в результаті він виявляється простим забіяком і вплутується в бійку.

«Where There's Smoke...»

«Where There’s Smoke…»

До речі, це не єдина поява цього місця у серіалі. Також одного разу всі чотири подруги зібралися за обідом на терасі Blue Water Grill.

Where's There's Smoke

Реальність: Ресторан Blue Water Grill — це ідеальне місце для любителів морепродуктів. Закладу, як і серіалу, більше 20 років, і славиться він своїм поштивим обслуговуванням, білими мармуровими підлогами та розташуванням.

Blue Water Grill

Blue Water Grill

Де: 31 Union Square West

 

Brasserie 8 ½

Епізод: Сезон 4, серія 2, The Real Me. Керрі та Стенфорд зустрічаються в модному закладі в серці Манхеттена зі старою подругою, яка запрошує Керрі на модний показ як модель.

«The Real Me»

«The Real Me»

Реальність: Brasserie 8 ½ — це французький ресторан, який пропонує ланчі, вечері та спеціальну пропозицію на вихідні – буфет для неспішних бранчів. Заклад також відомий своїми фірмовими лобстерами.

Brasserie 8 ½

Brasserie 8 ½

Де: 9 W 57th St

 

Mercer Kitchen

Епізод: Sex and the City, фільм. Керрі, Саманта, Шарлот та Міранда з сином обідали в ресторані Mercer Kitchen готелю Mercer і ділилися останніми змінами у житті.

Sex and the City

Sex and the City

Реальність: Mercer Kitchen – ресторан знаменитого шеф-кухаря Жан-Жоржа Вонгерріхтена, в якому він зібрав свої найулюбленіші страви середземноморської кухні. Тут можна скуштувати піцу, приготовлену в печі, найсмачніші креветки та свіжі устриці, спринг-роли з тунцем та фірмові коктейлі.

Mercer Kitchen

Mercer Kitchen

Де: 99 Prince St

Читайте також: У Палм-Спрінгс встановили 8-метрову статую Мерилін Монро