Найкращі заклади Рив’єри: вибір моделі Евеліни Мамбетової

Евеліна Мамбетова часта гостя у світі знаменитостей і мільйонерів Лазурового узбережжя.

Bonjour! Lamour — з берегів французької Рив’єри! На Лазуровому узбережжі все з приставкою «най»: найкращі пляжні курорти, де ви можете засмагати на шезлонзі поряд з голлівудськими зірками, кататися на найшвидших Ferrari та відвідувати найгучніщі вечірки. Гастрономічний рай очікує і справжніх поціновувачів якісних закладів. А якщо у вас виникають сумніви у виборі столику на вечерю CFT знає як розсіяти ваші сумніви! Українська топ-модель Евеліна Мамбетова жадана гостя у багатьох закладах знаменитого узбережжя, тож вона склала список своїх найулюбленіших ресторанів. Ознайомимося разом?

ASTOUX ET BRUN

ASTOUX ET BRUN

ASTOUX ET BRUN

Обов’язково завітайте в цей ресторан, якщо ви на променаді недалеко від Mairie de Cannes. Кухня ресторану натхненна багатством і свіжістю Середземномор’я. З 1953 року місцеві кухарі постійно шукають свіжі і якісні продукти для страв. Часто працівників закладу можна зустріти на ринку  Forville, де вони купують артишоки та запашні трави у садівників. Гості часто відвідують заклади, щоб  насолоджуватися соковитими устрицями з Марен у супроводі хорошого білого вина за одним зі столиків у дружній атмосфері! Ризотто з гребінцями та молюски, особливо приємно дегустувати на терасі з видом на порт.

https://en.astouxbrun.com/

ANNA

ANNA

ANNA

Греція у центрі набережної Круазетт! Саме там кинув якір грецький ресторан Anna. Коли ми думаємо про Грецію, то згадуємо калейдоскоп барвистих образів! Спогади про подорожі, палаюче сонце, захоплююче поєднання темно-синього та блискучого білого, оливки з регіону Каламата, запах свіжоспеченого лаваша, який дістають із духовки. Усе це зібрано у закладі засновницею якого стала українська модель Анна Андрес.  У закладі грецька кухня інтерпретована шеф-кухарем Яннісом Кіороглу. Смачні, залиті сонцем страви у атмосфері грецької гостинності подані на порцеляновому посуді з індивідуальним музичним фоном, що поєднує острівні гармонії та модні мелодії.

www.restaurant-anna.com

NAMMOS

NAMMOS

NAMMOS

Від вишуканого обіду до приголомшливої ​​коктейльної вечірки — будь-яку особливу важливу подію можна відсвяткувати «en plein luxury» з NAMMOS Cannes. Який починаючи з цього сезону відкрив двері для гостей і поціновувачів цієї відомої світової мережі.  Гостям пропонують відправитися у смачну подорож середземноморської кухні. Бонусом —  дивовижне бліде рожеве вино, охолоджені десерти. У Nammos стиль органічно поєднується із комфортом. М’які шезлонги, лагідний шум хвиль, чудово приготовлені коктейлі та швидке обслуговування не залишать байдужим навіть найвибагливішого гостя.

www.nammos.com/cannes/

ZUMA

ZUMA

ZUMA

Мережа ресторацій Zuma продовжила свою географію гостинності на французькій Рив’єрі. У цьому унікальному закладі є повноцінний ресторан, простора тераса з краєвидами, окрема зона для суші, різноманітні приміщення для вечірок і заходів, що вміщують до 400 осіб, а також критий і відкритий бари з місцевими діджеями. Вважаємо за потрібне не нехтувати бронюванням та насолодитися фірмовою їжею Zuma у японському стилі Izakaya з приголомшливим видом на Лазуровий берег.

www.zumarestaurant.com

LE VESUVIO

LE VESUVIO

LE VESUVIO

«Заклад, який охоплює віки, якість якого залишається незмінною», — Vesuvio вітає гостей цілий рік, у будь-який час, з щедрим, винахідливим та сезонним меню у дружній атмосфері. Піца на дровах, міланський ескалоп або osso bucco,  а також сезонні страви з південними акцентами, такі як кабачкове ризотто з Ніцци, карпачо з морського гребінця та цитрусами з Ментона, навіть мільфей з прованськими грушами, що обираєте ви? А географія винної карти — від Тоскани до чудових вин Бордо, також не забуваючи про деякі чудові провансальські вина.

www.vesuvio_cannes

 

LA PETITE MAISON 

LE PETITE MAISON 

LE PETITE MAISON

Ресторан La Petite Maison Cannes приголомшує  панорамним видом від  д’Антіб до Леринських островів.  Дизайном займалася власниця Ніколь та її дочки Анна та Лаури. Смаки створені шеф-кухарем Яннісом Кіороглу відображені у сонячних рецептах. Протягом сезону шеф-кухар сублімує місцеві продукти, наприклад яєчню з трюфелями, щоб пробудити всі почуття. Головне в La Petite Maison Cannes – це тепло, дружність, спілкування та справжнє відчуття родини… Тут вам завжди раді, бо засновниці люблять казати «тут усі свої». Цей ресторан недалеко від Eglise Notre-Dame de Bon Voyage. Відвідайте La Petite Maison de Nicole та спробуйте меню французької та середземноморської кухні.

www.lapetitemaison-cannes.com

Найкращий сезон для відпочинку в регіоні Лазурового узбережжя –серпень і вересень. Тоді кількість людей у містах значно зменшується, погода водночас не надто спекотна, хоча море тепле. Тож зберігайте ці поради і зустрінемося в одному зі закладів!

Читайте також: Де зупинитися в готелі від Джорджио Армані?