У якому готелі ви зустрінете Пенелопу Крус?

Пенелопі Крус — 50! Неймовірно, однак вітаємо і святкуємо.

Іспанська актриса, володарка премії «Оскар» Пенелопа Крус на вихідних відзначала свій День народження. Широку популярність Крус набула завдяки участі у фільмах «Ера краси», «Жива плоть», «Відкрий очі», «Все про мою матір» та інших. За роль у картині «Повернення» Пенелопа отримала «Оскар».

Також акторка обожнює зупинятися у найкращих готельних номерах, одного разу вона навіть запропонувала організувати там фотосесію. Тоді актор Бен Стіллер знявся в образі Дерека Зуландера головного героя фільму – популярного чоловіка-манекенника. Пенелопа Крус, яка з’явиться в другій частині «Зразкового самця», відіграє роль Валентини.

vogue2

Зйомку популярних акторів довірили відомому фешн-фотографу Енні Лейбовіц. Пенелопа і Бен з’являються в кадрі в модному вбранні від таких відомих брендів, як Ralph Lauren і Dolce & Gabbana.

vogue

 

vogue3

Коли Пенелопа Крус та Хав’єр Бардем були у центрі особливої ​​уваги під час церемонії вручення премії «Гойя»,  репортери одразу ж дізналися, де вони зупинилися. Це був  модний готель Валенсії, який знаменит цікавими фактами. Він розташовується в політичному серці Валенсії в оточенні штаб-квартири Женералітату та трьох палаців.

Hotel Vallier de València

Що ж ми знаємо про нього? Ця будівля була збудована у 1883 році за проєктом архітектора Сальвадора Монменеу. Його еклектичний стиль вдихнув життя у старовинну частину Валенсії. У XX столітті маєток мав багато ролей. Наприклад, став будинком Верховного суду під час Громадянської війни, а пізніше  використовувався як будівля Американського дому. У 90-х роках будинок приймав працівників Міської ради. Сьогодні це п’ятизірковий готель, який приймає гостей, огортаючи їх затишком. Також там збереглося багато дизайнерських деталей, притаманних XIX століттю.

Hotel Vallier de València

Hotel Vallier de València