Як зіркові мандрівники і мандрівниці святкували Великодень

Зірковий Великодень у дайджесті CFT

Знаменитості також дотримуються традицій та зібрали свої пасхальні кошики. У своїх фотоблогах зірки активно ділилися знімками та відео своїх пасок та активно вітали своїх фанів з Пасхою. А CFT зібрав святковий фотозвіт. Подивимось разом?

Династія Бекхемів

Великдень – чудова нагода для Бекхемів зібратися всією родиною. Цього року Девід та Вікторія організували свято на власній розкішній яхті та зібрали разом практично всіх своїх дітей. У себе в соціальних мережах дизайнерка опублікувала фото, на якому вона, Девід, їхні сини Бруклін і Круз, Нікола Пельтц, а також друг сім’ї позують, сидячи на палубі у смішних кролячих вушках. До речі, Вікторія досі носить гіпс (нагадаємо, що в день Святого Валентина вона зламала ногу).

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Періс Хілтон 

У Великдень актриса поділилася милими святковими фото із сином. Знаменитість із малюком позували на сходах, які були прикрашені різноманітними фігурками у вигляді зайчиків, яєць та курчат.

 

 

Переглянути цей допис в Instagram

 

Допис, поширений Paris Hilton (@parishilton)

Різ Уізерспун

Актриса з нагоди свята у своїх інстаграм-сторісах показала великодній торт і милого собаку.

Джесіка Альба

Джессіка Альба на честь свята поділилася рідкісними сімейними фотографіями у Instagram. Пара позувала на відкритому повітрі зі своїми дітьми: дочками Онор та Хейвен та сином Хейсом.

Єн Сомергольдер

Напередодні свята в будинку  голлівудського актора з’явився новий мешканець — кролик.