У гості до моделі Джиджі Хадід на Мангеттен!

Джиджи Хадид показала свои апартаменты

Відома супермодель Джиджі Хадід святкує День народження та запрошує до своїх апартаментів!

Зірці подіумів Джіджі Хадід цього тижня виповнюється 29 років! З ранніх років вона, за заповітом матері, вже будувала кар’єру модельної індустрії, а також продовжувала займатися кінним спортом. Однак журналістів більше цікавить, чи зустрічається вона з актором-серцеїдом Бредлі Купером? Про це супермодель, звичайно, мовчить, однак у гості до себе запрошує, і CFT таку можливість не прогавить!

Джіджі Хадід придбала особисте житло ще у 2016 році. З того часу модель активно займався ремонтом та облаштуванням свого куточка. Спочатку нерухомість коштувала 4 млн доларів, але ремонт та розкішний дизайн підвищили його ціну в кілька разів.

дом супермодели

Маєток зірки подіумів

Сама Джіджі зазначила: «Весь минулий рік я витратила на розробку та облаштування свого бажаного проєкту мрії. Звичайно, все було готове прямо перед карантинним виїздом за місто… але я рада, що зможу насолодитися всіма куточками, які були зроблені за допомогою моїх улюблених дизайнерів».

роскошное жилье

Апартаменти Джиджі

Загалом у будинку у Джіджі дві спальні. Ймовірно, модель також активно займається облаштуванням дитячої кімнати. У дизайні переважають яскраві кольори та східні мотиви.

Апартаменты Джиджи Хадид

Спальня з мароканськими мотивами

особняк модели

Дизайнерский дім Джиджі Хадід

Читайте також: Гай Річі відкриває табір для зірок