Згадуємо 8 днів у Канаді з Уільямом та Кейт

Спадкоємець престолу уже 13 років подорожую з принцесою його серця.

 

Принц Вельський Вільям і його дружина принцеса Кетрін цього місяця відзначають 13-ту річницю одруження. З цієї нагоди CFT згадує іхню подорож до країни кленового листа.

Кейт Міддлтон і принц Вільям познайомилися під час навчання в Університеті Сент-Ендрюса у шотландському Файфі. Пара одружилася 29 квітня 2011 року. Весільна церемонія проходила у Вестмінстерському абатстві. До оголошення про хворобу принцеси — подружжя часто подорожували разом.

герцог и герцогиня Кембриджские

Герцог и Герцогиня

Вільям і Кейт тоді прибули до заповідника Дощового лісу Великого Ведмедя. Це унікальний куточок первозданної природи з багатовіковими деревами, стародавніми каньйонами, суцільно вкритими реліктовою папороттю, льодовиковими водоспадами, повноводними річками, стрімкими потоками та тихими бухтами.

Канада за 8 днів з Уільямом та Кейт

На території цієї місцевості також безліч безіменних великих та маленьких островів зі скелястими мисами, глибокими карстовими печерами, порізані численними затоками та бухтами.

Канада за восемь дней с Уильямом и Кейт.

Прекрасна і загадкова земля, що тягнеться від північного кордону острова Ванкувер до південно-східної Аляски. Саме там мешкає «ведмідь-примара» або «кермодський ведмідь», який вважається священною твариною в народі цимшиан, що й досі живе в цих незайманих лісах.

 Уильям и Кейт

Члени королівської родини також відвідали одне з найулюбленіших місць відпочинку канадців – місто Келоун, розташоване на найбільшому озері країни Оканаган.

Звичайно, герцог і герцогиня Кембриджські не втратили можливість потрапити на острови Хайда-Гуаї, які до 2010 року мали назву Острови Королеви Шарлотти. Саме вони у 2015 році увійшли до топ-20 найкращих місць на планеті за версією авторитетного видання National Geographic.

 Уильям и Кейт

У списку must see були навіть корінні мешканці центрального узбережжя регіону у Британській Колумбії Белла Белла. Королівське подружжя зустрілося зі стародавніми громадами, щоб порушити питання збереження культурної спадщини, обговорити питання в галузі фермерського господарства, освіти та покращення якості роботи аварійно-рятувальних служб.

 Уильям и Кейт

Представники влади країни не залишили поза увагою юного принца Джорджа та його сестру, принцесу Шарлотту: у Будинку уряду для них влаштували свято з клоунами, повітряними кулями, мильними бульбашками та чаюванням. Принц Джордж покатався на поні, а принцеса Шарлотта пограла з собачкою на прізвисько Мусс.

королевские дети

королевские дети

Знаменита пара на гастрономічному фестивалі в місті Келоун.

Вільям і Кейт також проїхали в Каркросі потягом маршрутом, який півстоліття тому здійснила Єлизавета II.

Читайте такоже: Дмитру Комарову 38! Згадуємо, як він хотів приборкати тигра