Андрес, Кучеренко и Гузема – о любимых местах для путешествий в Украине

Александра Кучеренко

Куда путешествовать в Украине — советуют Александра Кучеренко, Анна Андрес и Валерия Гузема

В рамках июльского диджитал-выпуска Chance for Traveller продолжает рассказывать об уникальности и красоте Украины как туристического направления. Своими любимыми местами для путешествий делятся Анна Андрес, Валерия Гузема и Александра Кучеренко.

Куда путешествовать в Украине: Валерия Гузема

Могу посоветовать спа-комплекс “Edem” под Львовом, отели “Kavalier Boutique” во Львове, “Radisson blu resort” в Буковеле.

В Одессе мне нравится отель “De Paris” в центре города, а если хочется на море останавливаюсь в “M1 Club”

Из направлений я люблю неописуемой красоты природу на Закарпатье: водопад Шипот, озеро Синевир. Также Шацкие озера в Волынской области. Рекомендую съездить на Букский каньон в Черкасской области, это займет 2 часа на машине из Киева.

Куда путешествовать в Украине: Анна Андрес

Поездка во Львов — всегда праздник! Красивее и аутентичнее города в Украине нет. Душевные выходные гарантированы.

View this post on Instagram

Postcard from Ukraine

A post shared by Anna Andres (@ann.andres) on

Ну и куда без любимой Одессы! Она за последние годы очень расцвела!

Поездку в украинские Карпаты, Каменецец-Подольский, Буковель тоже рекомендую! Мукачево очень красивый город!

Куда путешествовать в Украине: Александра Кучеренко

Мне бы очень хотелось, чтобы в Украине развивался внутренний туризм: у нас есть уникальные места необыкновенной красоты и силы. Например, озеро Синевир в Карпатах. Я мечтала однажды увидеть его вживую. Но, так как только добраться туда — уже отдельное приключение, моя мечта исполнилась совсем недавно. Природа, лес, озеро, энергетика, атмосфера этого места — полученные впечатления не описать словами. Советую всем хотя бы раз побывать там.

View this post on Instagram

Ми часто не помічаємо того, що зовсім поруч. Віримо, що «добре там, де нас нема» і їдемо кудись далеко шукати дива. А воно, виявляється, є в нас самих, рідне та абсолютно унікальне. ⠀ Мене запросили цими вихідними поїхати у прес-тур за програмою розвитку внутрішнього туризму #мандруйукраїною. І першим її напрямком стала Херсонщина, куди я давно мріяла відправитися у мандрівку. У мене, як і у багатьох, Херсонська область головними чином асоціювалася зі смачними помідорами та кавунами)) Допоки я не побачила її з самої зсередини. Ось мій ТОП найцікавіших місць, які кожен #mustsee на Херсонщині: ⠀ ⭐️ Олешківські піски. Справжня українська Сахара — піщане море з барканами, кучугурами, бурями, червонокнижними тваринами і рослинами. У мене перехоплювало подих від краєвидів! ⭐️ Асканія-Нова. Безперечно, одне з чудес України. Найбільший степовий заповідник в Європі. Неймовірний тваринний світ, у який приходиш як гість. Цього разу не вийшло потрапити на степове сафарі, планую повернутися. ⭐️ Виноробне господарство князя Трубецького. Єдине «шато» в Україні — автентичний заміський дім аристократа, де виробляють сухі вина міжнародних сортів. Вразили колекції найстаріших вин! Окремий квест — знайти пляшечку врожаю свого року народження) ⭐️ Вежа Вітовта. 14 століття! Найстаріша фортифікаційна башта на півдні країни! Вважаю, що проїжджаючи повз, точно варто зупинитися коло неї, щоб доторкнутися до стін товщиною у півтора метри і відчути дух давнини. ⭐️ Джарилгач. Цей острів називають українськими Мальдівами. А я думаю, що його не треба ні з чим порівнювати! Недоторканість природи нашого острову — унікальне явище. Я дуже хочу колись зашишитися там з наметом на декілька днів відпочити. ⭐️ Гола Пристань, Нова Каховка, Херсон. Міста, в яких хоч раз треба побувати. Наприклад, самому прокласти маршрут і прогулятися ним. А потім сісти у мальовничому місці і замовити обід, у якому точно будуть херсонські овочі, фрукти та бекмес —  мед зі славнозвісних кавунів)) ⠀ Одним словом — вражень повна торба. Наша країна має стільки унікальних скарбів, що вразитимуть будь-якого туриста! Важливо їх розвивати, а головне — любити і цінувати самим❤️ ⠀ Дякую @s_top_kadr за фото!

A post shared by Oleksandra Kucherenko (@aakucherenko) on

Также настоятельно рекомендую побывать в Херсонской области — это просто кладезь красивейших мест!
Вообще путешествовать больше по миру и своей родной стране — это  лучшее вложение в свое будущее!

Больше материалов JULY 2020 Digital Issue

Читайте также: Discover Ukraine: Travel Story из Херсонской области by Chance for Traveller (видео)

Читайте также: Дорога к солнцу. Travel Story из Херсонской области с Мариной Ярославской

Читайте также: Киев круизный. Фотовояж под парусом с Ланой Кауфман

Читайте также: Backstage-видео: Лана Кауфман в фотопроекте Chance for Traveller «Киев круизный»

Читайте также: Куда поехать в Украине: удивительные места в каждой области