«Мрія» повернеться до України!

Новий гелікоптер слід очікувати в Україні.

Ніхто і ніколи не зможе забрати «Мрію» в українського народу, особливо коли у нього в союзниках найвідоміші та успішні діячи зі сфери політики, бізнесу і культури. 

Проєкт будівництва нового літака «Мрія» вже в роботі. Нова залізна ластівка після війни поставить ще багато рекордів. Оскільки буде вже оновлена на базі сучасного, цифрового обладнання, що дозволить «Мрії» стати ще сильнішою. Це стало можливим після зустрічі мільярдера Річарда Бренсона з українськими політичними діячами. Нагадаємо, що мільярдер і засновник Virgin Atlantic Group днями прибув до України, де брав участь у зустрічі з киянами у столичному метрополітені та відвідав Гостомель.

Член парламентського комітету з питань нацбезпеки та оборони Давид Арахамія після обговорення цього питання  з Бренсоном також зазначив, що бізнесмен зацікавлений у перспективі співпраці України та Великобританії у космічній сфері. Політик наголошує, що Бренсон був приємно приголомшений українським оптимізмом і бажанням розвивати усі сфери економіки навіть у такі складні часи.

«Укрпошта» навіть презентувала марку «Українська мрія» , тираж складає 3 млн екземплярів. Придбати марку можна у відділеннях установи або в онлайн-магазинах.

У Гостомелі презентували поштову марку «Українська мрія»

“Мрія” – а саме український літак Ан-225 і досі відомий у цілому світі. Адже став одним із найбільших вантажопідйомних літаків за всю історію авіації.  Але під час бомбардування аеропорту в Гостомелі у лютому 2022 року нашу “Мрію” було знищено російськими окупантами.